fredag 22 augusti 2008

Tävla är silver, vinna är guld

Det rasar visst in en massa svenska silver i OS, kul! Duktiga människor, dom där, även alla fyror, femmor, sexor och så vidare. Har lite svårt att stå ut med alla klagomål från folk som liksom jag aldrig skulle komma i närheten av ett kval ens. Alla som överhuvudtaget tar sig till tävling i de olympiska spelen är värda respekt och beundran.

Men visst vore det kul med ett svenskt guld! Kan ju inte låta bli att hoppas på Carolina Klüft i eftermiddag, fast det är ju inte alls säkert att hon har uppnått den kapaciteten i längdhopp än.

Tycker ändå att det var coolt av henne att strunta i nationens förväntningar på ett "säkert" guld i mångkamp och i stället följa sin egen vilja. Fast vem hade väntat sig något annat av henne? Hon är hur häftig som helst, den där klüftiga bruden.

4 kommentarer:

Realisten sa...

Ettan är allt, övriga är inget. Du är alldeles för dålig på att sänka människor. Fast Carolina tycker till och med jag om. Och kommer att fortsätta göra även om hon misslyckas.

Tingeling sa...

Näe! Det menar du inte. Då måste det ju innebära att du är en fiiiin människa?!?!

Och nej, sänka människor är inte min grej. Däremot gillar jag att sänka skepp. Ohoj!

Anonym sa...

Man vinner inte ett silver, man förlorar ett guld.

Sa pessimisten :p

Anonym sa...

Nu står vårt hopp till Jörgen P! Ska detta bli tidernas Skit-OS för svensk del och ska vi bli tvungna att bränna våra svenska flaggor (som vi naturligtvis alla har en...)? Eller ska han rädda oss från den internationella skampålen?