söndag 7 december 2008

Härligt att se hela gänget i Agenda

Jag vet att många sossar sörjer den tid då vi gick till val på att bilda regering ensamma. Men nu är den tiden över och det är bara att se framåt.

Tillsammans är ett väldigt fint ord med en lovande innebörd. Tillsammans är vi starka och kan komma med massor av bra ideer för att återinföra rättvisa, trygghet och framtidstro. Jag är och förblir socialdemokrat men jag tycker att vi har fått bra influenser från både vänstern och miljöpartiet genom åren.

Jodå, som vanligt är jag optimist. Och vi ska inte glömma att det handlar om tre partier som samarbetat väldigt bra under tolv regeringsår för inte särskilt länge sedan.

5 kommentarer:

Realisten sa...

Men jag blir lite orolig över hur det ska gå med de privata vårdalternativen. De gul-röda pillren hjälper inte så jag måste faktiskt få privat vård.

dinga-linga-Lena sa...

Du är min favorit-såsse!

Tingeling sa...

Det är en vanlig missuppfattning det där, Realia. Såssarna har inget emot privata alternativ men vi tror inte heller på utförsäljnings- och privatiseringshysteri, som borgarna. Så du får säkert den vård du vill ha.

Dingilita - du ligger bra till som min favvoborgarbracka, du mä! :-D

elin sa...

Det är så härligt att du säger vi om sossarna. Jag har också alltid velat tillhöra något gäng.

Tingeling sa...

Haha... Det får mig att minnas uttrycket Vårt klämmiga gäng. Och det är faktiskt himla klämmigt att känna samhörighet med ett "gäng" (s)nällisar!