måndag 5 januari 2009

Size zero nej tack

Apropå riktigt sjuka ideal, läs det här och de andra artiklarna på samma tema, till exempel den här.

Klappar mig på magen, höfterna och de andra kära fettdepåerna min välmående, naturliga kropp bär på. Tackar Gud för att jag sluppit drabbas av ätstörningar och önskar att alla våra döttrar också ska slippa det. Ja, sönerna med så klart, det händer ju killar också, bara mer sällan.

Jag älskar mjölk, smör och grädde och tror att de hjälper mig att slippa benskörhet. Och jag älskar min snälla kropp som alltid bär mig genom tillvaron. Måtte vi alla älska oss själva och varandra lite mera också, så kanske dessa förskräckliga sjukdomar kan utrotas.

2 kommentarer:

Bina sa...

Hujedamej vilka skinny persons! Vem vill se ut sådär e-g-e-n-t-l-i-g-e-n-? Och tack och lov att det finns män som ser människan bakom revbenen!

Tingeling sa...

En del människor är naturligt smala, andra är naturligt kurviga, runda eller vad man vill kalla det. Alla former är okej, det som inte är okej är när hetsen att vara smal leder till självsvält och/eller hetsätning.

Det är så fruktansvärt! Jag känner flera som varit drabbade och det är min mardröm att det skulle drabba något av mina barn.