fredag 8 januari 2010

De vill peta Sahlin... Jaså... Gäääääsp

På väg till jobbet hugger jag en Metro och möts av den dramatiska rubriken Hemlig plan: De vill peta Sahlin. I underrubriken på sidan 2 står det om "ledande socialdemokrater bakom hemlig plan". Ojojoj, nu borde jag väl skakas om i mina grundvalar?

De "ledande socialdemokrater" som namnges i artikeln är Claes Bloch, före detta ordförande för LO i Skåne (ja, före detta) och Dennis Bäckman, s-riksdagskandidat från Oskarshamn (ja, kandidat). Oj, vilka tunga namn! Det känns ungefär lika intressant för allmänheten att veta som om jag skulle vilja möblera om i partiledningen.

Den "hemliga planen" som avslöjas i ett "hemligt dokument" som Metro tagit del av handlar om ett förslag på att Margot Wallström skulle vara statsministerkandidat samtidigt som Mona Sahin fortsätter som partiledare. Någon som hört Margot Wallström uttala ambitioner i den riktningen?

Men allvarligt. Jag blir så trött på allt obefogat gnäll på Mona Sahlin. Hon måste vara urstark och ha en otrolig förmåga att skaka av sig bullshit. Tack gode Gud för det! För vi behöver henne, alla vi sossar som utgör små kuggar i den stora fina folkrörelse som bildar Sveriges största parti. Vi behöver en stark och uthållig partiledare som tar oss och de rödgröna kamraterna till valseger i september. Och framför allt behöver Sverige en ny regering.

7 kommentarer:

Snokis sa...

Ja Moona är häli.

Tingeling sa...

Japp. Det är hon verkligen.

Snokis sa...

Jag sa ju det.

Calle Fridén sa...

De är fullständigt dumma i skallen. Margot är ju högersosse så det brakar om det. Men det är bra att de kommer ur sin rädd-för-kvinnor-garderob, så vi vet vilka de är

Tingeling sa...

Ja, det är lite fascinerande att även de mest inbitna EU-hatare (säger inte att just dessa två är det, för det har jag ingen aning om) tjatar om Margot Wallström. Det hela är hur som helst utomordentligt uttjatat och tämligen trist.

Die Quelle sa...

Ge mig ett B
-B-
Ge mig ett O
-O-
Ge mig ett D
-D-
Ge mig ett S
-S-
Ge mig ett T
.
.
.

Hehe

Trevlig helg!

Tingeling sa...

Haha... Du behöver inte vara orolig DQ, Thomas Bodström kommer att få en framträdande roll i nästa regering ;-)

Trevlig helg till dig och Ankan mä!