onsdag 25 augusti 2010

Valet närmar sig...

...och jag börjar bli alldeles stissig. Här i Stockholm tycks det blåa, osolidariska budskapet ha fått fäste och vi sossar behöver verkligen nå ut till fler.I morse var det så dags för mig att göra min första insats när det gäller att dela ut information om vår politik till folk som liksom jag åker tunnelbana.

Jag kan erkänna att jag har ett visst inre motstånd mot att göra sådant. Jag är väl på typiskt svenskt manér lite orolig för att uppfattas som någon som tränger sig på. Som tur var så hade jag min vän Monica där och sen kom också en ung trevlig tjej och hjälpte till (vi sossar är många!) och efter en stund kändes det riktigt bra.

De flesta tog emot våra broschyrer, många log och flera sa att de skulle rösta på oss. Några få sa också motsatsen men det var så klart inte oväntat.

Om nu bara alla vi som vill ha ett varmare och mera jämlikt Stockholm och Sverige tillbaka gör vad vi kan, stort som smått, så kan det här gå vägen. Om så bara att prata med en enda person - allt gör skillnad!
Nu har jag satt en sosseknapp på jackan också, fin va?

Let's go!

4 kommentarer:

Sus sa...

Om ni lovar att dra tillbaka butlerskämtet så har ni mig med. Eller..i alla fall vänsterhållet. Tror jag...

Usch..det här valet blir svårare än jag trodde.

Jag vill att ni förbättrar a-kassan. Mamma var tvungen att tacka nej till ett halvtidsjobb nu. Men timmar kan hon jobba...Krångligt och dumt!

Åsså vill jag att ni fixar bra jobb till min snart 18-åring efter hennes student i vår. Så hon slipper ta jobb utomland och lämna en nipprig mamma hemma ;-)

Tingeling sa...

Jag looovar att vi ska göra allt för att uppfylla dina löften! Och inte kan du låta det enkla lilla ordet "butler" komma i vägen? Det tror jag inte om hyggliga Sus, inte... ;-)

Jag blir jätteglad om du röstar på sossarna - både här på min blogg och i det RIKTIGA valet! Du är ju Stockholmsbo och här är kampen tuffare än någon annanstans. Hur rött är Ockelbo?

Snokis sa...

Ett typiskt adihadi-drag. Att inte kunna vänta alltså.

Tingeling sa...

Otålig, det är jag ibland. Andra gånger ett under av tålamod.