fredag 10 juli 2009

Storleken är inte så viktig

Många tycker ju det. Men personligen tycker jag det är bra att alla sorter finns. Små, stora och mittemellan. Så att alla kan hitta det de behöver och gillar bäst. Viktigast är ju känslan och den ömsesidiga tillfredsställelsen, inte sant?

Ja, jag talar om bloggar så klart. Vet att många tycker att det är otroligt viktigt att få så många besökare som det bara är möjligt och helst fler kommentarer än de egentligen orkar hantera, av kända och okända.

Så icke lilla Tingeling. Jag orkar inte sätta mig in i det tekniska och pinga och stå i. Den som hittar till denna blogg är så välkommen att läsa och, om andan faller på, kommentera. Det är alltid roligt att få veta vilka reaktioner jag skapar. Men jag har verkligen inget behov av anonymt hat eller blaj vilket jag nog faktiskt aldrig hittills fått. Jag tycks ha en fin liten krets belevade läsare och så får det gärna förbli :-D så puss på er allihop! Stora som små ;-)

11 kommentarer:

e-7 sa...

Det känns olika olika dagar kanske? Eller betydde inte inlägget om kråkorna att ingen brydde sig? Bra att känna sig nöjd med det man har förstås!
kram!

Tingeling sa...

Haha, jo det var ju lite trist den där kråkdagen så klart. Men det betyder inte att jag prompt vill ha en massinvasion dag efter dag ;-)

Kram och hoppas vi hörs och ses snart, e-7!

Realisten sa...

Fast när det står 0 kommentarer får jag en minidepression. Så det så. Puss på dig, förresten.

Tingeling sa...

Klart det är roligare med en eller flera kommentarer än med noll. Men jag kan leva med det, när det blir så. Tack för pussen, darling! Den satt fint.

Dana sa...

Lämnar en kommentar och vill informera min kära pyssling-syssling att jag är en av dina trogna läsare. Me like!

Gymnasten sa...

Bloggvärlden är fantastisk för mig som är så nyfiken! Nu är det inte många dagar kvar till en av sommarens stora händelser. Hoppas människan inte går och dör innan vi hinner se henne...Sommarkramar fån Gymnasten

Tingeling sa...

And me like Dana a LOT! Big hug!

Nä, Gymnasten, det tror jag verkligen inte. Hon är nog in very good shape, tror du inte? Kram på dig mä!

Snokis sa...

Jo, du är ju de smås beskyddare.

Tingeling sa...

:-D

Loulou sa...

Men hallå. Hyckleri! Hur många gånger har man inte fått höra att "vad du är tråkig som inte kommenterar på min blogg typ varje dag"???

Tingeling sa...

Ehum... Du kunde inte ha skrivit det där på någon av de ovanstående, okommenterade inläggen?

Puss från

/Hycklerskan