lördag 25 juli 2009

Intellektuell rötmånad

Fick mig detta talande uttryck till livs för en stund sedan. Och nog känns det lite som att det råder en sådan så här dags på året, för mig såväl som för många andra. (Och jag ligger kraftigt i lä jämfört med Mr John Adams, helt klart.)

Jag läser om intressanta saker, det här till exempel, tänker att jag ska blogga men kommer av mig innan formuleringarna börjat flöda. Inte kan jag skylla på fint väder och härliga bad heller, nej vädret är ostadigt och jätteträligt, riktigt blä faktiskt. Och jag är bara less och ganska blä själv.

Funderar på det här med språk också. Att få fram det man vill ha sagt på ett kort och begripligt sätt. Det är min mission, i yrket såväl som här på bloggen. Lajv är jag nog lite mera babblig än så :-D Jag är inte den som är allvarlig från morgon till kväll men när det gäller, då är det down to business och cut the crap. (Please pardon my Swenglish men jag hittar inga passande översättningar.)

Men nu gäller det inte. Ingenting alls gäller, faktiskt. Bara åketråkläge rakt över. Och ångest över att inte göra mera vettigt av semestern.

Ja, jag gnäller i dag. Så pigga gärna upp mig, rara människor out there!

4 kommentarer:

Realisten sa...

Blir det bättre om du får en puss till?

Tingeling sa...

Självklart, darling! *smackar tillbaka en, mitt på den Realistiska näsan*

Dana sa...

Man får gnälla! Tycker ändå att du är en toppen-pyssling-syssling! Kram!

Tingeling sa...

Tack söta Dana-syss-pyss! Och pussåkram till dig mä!