lördag 18 april 2009

En förvirrad själs innehållsrika svammel

Tidig lördagsmorgon efter typ fem timmars sömn. Vaknade av att som vanligt just nu vara tvungen att kedjesnyta mig. Känns inte som om allergimedicinen har börjat verka ordentligt än.

Full av känslor och funderingar på tillvaron. Jag har redan hunnit surfa runt en stund och läst en del om andras reaktioner på Ingers blogg som jag nämnde i mitt förra inlägg. Är fascinerad och har nu också börjat följa "IngerPling" på Twitter.

Någon meter bort tultar min minsta älskling. Han leker med en mössa och ger små otroligt söta tjut ifrån sig.

Min hjärna är som ett getingbo, fast det är inte så sticksiga individer som trängs därinne. Funderar på de mest skilda ting. Vill läsa om en av mina favoritböcker, Frukost på Tiffany's av Truman Capote. Ska jag försöka ta mig iväg till kolonilotten lite senare och gräva? Behöver tvätta håret. Kanske försöka sova en stund till först men kan jag få med Lillpluttis på den idén?

I bakgrunden har jag nu i säkert en och en halv timme lyssnat på Kjell Höglunds Genesarets sjö på repeat. (Noterade för övrigt när jag köpte cd-skivan Glöd (ja, jag vet att cd-skivor anses utdöende men jag är ganska gammal) att på det omslaget stavas låttiteln Gennesarets sjö).

Känner mig som en sån där mångordig, förvirrad typ just nu. (Blir nästa steg att sätta upp A4-ark med långa, långa haranger över halva stan? :-) Förmodligen med funderingar mest intressanta för mig själv. Men jag är nog ganska inåtvänd och navelskådande till min natur, va? Är inte inriktad på att rikta den här bloggen till någon större publik, till exempel. Annars kunde jag ju gå in för att lansera den i alla möjliga sammanhang men det kvittar mig faktiskt. Visst vill jag ha kommentarer men verkligen inte några av den råa typen som skulle göra att jag tvingades införa godkännandespärr.

Jag är den jag är och jag gillar att vara det. På den här bloggen får jag visa lite av det jag har inom mig och det räcker ganska långt för mig.

3 kommentarer:

Dana sa...

Åh snälla - gör det!!! Sätt upp A4 runt stan med långa härliga haranger! Vore fantastiskt kul! :-)

Bloggullet sa...

Jag känner igen dina förvirrade tankar, ibland tänker man så det känns som en karusell som snurrar allt fortare.

Dumma kommentarer vill inte jag heller ha i min blogg, jag vill ha en postiv, snäll stämning där.
Kramar

Tingeling sa...

Dana: Hehe... Näe, riktigt så tossig har jag inte blivit än. Och jag tror inte att jag är energisk nog för såna tilltag heller :-D

Bloggullet: Tack, skönt att höra att jag inte är ensam! Och tack för just en sån snäll, mysig kommentar som det värmer att få.

Kram på er båda!