tisdag 10 juli 2007

Hallå-å! Jag är inte död...

Det bara är så här, att jag är JÄMT så himla trött! Så då orkar jag inte gå in här och skriva ner alla mina oändligt spännande tankar. Förstår om min enorma läsekrets sörjer detta men vad göra?

Sedan sist har jag i alla fall hunnit uppleva en mindre moderatkommunturné: Har varit i Skanör/Falsterbo, som ligger i Sveriges kanske moderataste kommun Vellinge och dessutom i Båstad, där moddisarna också har en hyfsat solid majoritet, eller nåja, det fanns ett helt gäng Bjärepartister också (tror jag dom kallades, lokalpartisterna). Ett gäng tappra sossar finns med i kommunfullmäktige enligt hemsidan men inte en enda vänster- eller miljöpartikel. Håhåjaja.

Vårt besök ägde emellertid rum i förra veckan, det vill säga några dagar innan den beryktade bratsinvasionen, då backslickgrabbar från Öfre Ö (eller mer troligt, som vill verka som om dom kommer därifrån) invaderar och sprutar ner varann med dyngdyr skumpa.

Jag ingick i ett betydligt mera oglamoröst gäng. Visst kom det skrik och skrän från vår flock, visst kastades det godisbitar i bilen, visst gnälldes det över maten som serverades på faten... Men så fan heller att vi försökte låtsas ha ett finare ursprung än vad som verkligen är fallet! Nej, nästan allihop skrålade vi på vår hembygds mål, den fagra öschötskan.

Ja, så kan det gå när två kvinnliga (nåja igen) equivalents till Beavis and Butthead är out on the road med tre småttingar med nära till känslor av alla de slag.

Jag skulle ju vara kortfattad! I stället har jag svamlat om allt möjligt obegripligt. Hav överseende. Har du läst ända hit tycker du antingen väldigt mycket om mig eller så har du ett djupt intresse för grava personlighetsstörningar... Eller nåt.

Ja, jag säger godnatt helt enkelt, för nu, som dom säger på teve på ett lite väl anglosistiskt vis. Kan bara ursäkta mig med att jag inte brukar vara uppe så här sent i vanliga fall. Och kanske är det bäst att jag åker till nån trygg sossekommun uppåt landet nästa gång så att inte mina cirklar rubbas alltför mycket. Där regnar det ju inte så förbannat som i Skåne just nu, heller.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, vilken tur då! utropar den månghövdade läsekretsen i kör.

Säg inget illa om killar med back-slick, i alla fall inte om de kommer från västra Södermalm! I dag har mörkermannen dessutom rosa skjorta uppknäppt i kragen.

I övrigt inga likheter med vuxna människor som fördriver sin tid med att på vulgärt sätt spruta champagne på varnadra. Bah!

Jag ser att rundresan i dessa blå områden har gjort dig gott. Kul att se dig i cyberrymden igen!

Hoppas att allt är fint med dig i varierande grader av rött och rosa!

Farbror Blå

Tingeling sa...

Jag ler stort vid genomläsningen av dina vänliga ord, oh Mörkerman! Men måste nu rusa, ska åka båt och lyssna på Dag Vag hade jag tänkt.

Ha're och vi hörs!

Anonym sa...

Beror inte din kroniska trötthet på socialistiska vanföreställningar? De kan ha en mycket negativ inverkan på hälsan.

Hoppas att du blir piggare snart.

F.B.

Anonym sa...

Saru nåt eller sket du?

Tingeling sa...

I dag är jag piggare! Värmen är ju på väg tillbaka...

Å hörru, Anonym... Jag sa nåt, för du har väl inte wapat på ett tag, så vitt jag vet? *asflabbar*