söndag 25 april 2010

Funderar på paus

Det känns inte som om det är så meningsfullt att blogga längre. Jag vet inte om det är så värst lyckosamt att ha den här typen av hybrid mellan personligt-allt-möjligt-blogg och politisk blogg.

Dessutom har jag i många år längtat efter att skriva noveller, att ljuga ihop historier om människor som inte finns. Tänk om jag kunde lyckas kanalisera skrivglädjen till det i stället? Vi får se.

Nåväl. Jag kommer absolut inte att ta bort Tingeling i politiken. Hon får ligga här och skvalpa i väntan på bättre tider. Ha det bra så länge!

4 kommentarer:

Sus sa...

Gört!
Det ska inte vara en börda att blogga.

Vi ses!

Snokis sa...

Jag tycker att man kan få blogga hur spretigt och hur sällan man vill. Man uppdaterar om man har lust, annars inte. Och när man uppdaterar så läser vi.

Calle Fridén sa...

Vet hur det känns. Och samtidigt är ju just din blogg en sån som behövs, som handlar om "riktiga" saker. Det är lite synd att bloggandet håller på att delas upp i olika sektorer där man inte kan hålla på med olika delar

Godiva sa...

Håller med ovanstående... och dig. Vi folk ÄR ju hybrider av allt möjligt!?

Det är trist att man känner att man måste skala ner sig att passa in i sina fack, har ju egen erfarenhet av det. Ibland vill man bara kunna skrika "Kuken!", det betyder ju inte att man är oseriös i det seriösa man gör... Men det är inte okomplicerat det här med sociala medier.

Heja dig i alla fall!