söndag 30 november 2008

Ännu en helg är över

En trevlig och intensiv helg går mot sitt slut. Utekväll i går tack vare snäll och pålitlig barnvakt. Det var jättekul, kolla själv hur snygga vi var! Och här är en av våra nya vänners blogg :-D

I dag ett besök på Det Tjusiga Varuhuset aka NK. Visserligen uppskattar jag glamour i min tillvaro men jag bryr mig inte särskilt mycket om status och jag har aldrig förstått varför man ska betala mer för något för att man handlar det på ett särdeles flott ställe. Och mina (inte så många förvisso) erfarenheter av att kolla in prylar på NK säger mig att det är dyrt där.

Men nu är det så här att jag gör inte saker onödigt tidigt. Jag är helt enkelt ingen tidspessimist. Sålunda hade jag kvar förra årets julgåva, ett presentkort på delikatesser och sista giltighetsdatum råkade vara i dag, sista november. Det var alltså försent att få maten levererad hem men i stället gick den att hämta ut på just NK.

Jag letade mig fram till köttdisken där utlämning skulle ske och blev hänvisad att vänta vid ett bord strax intill. Det roliga var att strax efter mig dök det upp en efter en med likadana kort som mitt i näven...

Det känns skönt och betryggande att Sverige inte är ett land fyllt av överstressade människor, utan att vi är många som ser tiden an och tar en sak i taget!

Jag valde ankbröst. Fryst var det så nu ska jag försöka hitta på något gott med det till julfirandet mä brorsan och hans sambo :-D

Efter NK blev det Stureby för glögg, peppisar, godis och majskrokar hos mysiga och POSITIVA vännen Christina mä familj. Supertrevligt!

4 kommentarer:

Realisten sa...

Många fåglar på den här bloggen.

Snokis sa...

Du är så duktig som kan länka. Jag har gjort ett schemalagt inlägg och jag förväntar mig att du hänger här vi 07.18 i morgon för att se det.

dinga-linga-Lena sa...

Jaha ja. Visserligen dansade jag nonstop till Noice och meningslös discomusik mellan tio och ett här i lilla Norrtan, men jag måste säga att jag ser fram emot nästa utekväll i Stora Stan... Och jorå, riktigt snygga var ni!

Tingeling sa...

Real: Kvack, kvack!

Snok: Ajdå... Det missade jag visst. *pilar iväg hem till din blogg mä en gång*

Ding: Ja, snart får du komma hit så vi får göra Storhålan osäker ihop! Snygga som vi ä, hehe.