onsdag 10 november 2010

Jag är ganska tyst om allt som händer just nu

Jag är fortfarande trött. Jag är fortfarande ledsen. Jag är fortfarande sliten. Och jag har inte skrivit någon valanalys för jag fattar fortfarande inte riktigt vad som hände och hur det kunde gå så illa i valet.

Det finns mycket jag tänker och tycker men det är inte så mycket jag säger om det som händer i mitt kära parti just nu. Jag är anställd och med det följer ett ansvar och att kunna stå för vad man säger.

Jag har denna blogg där jag kan skriva om saker som är viktiga för mig men min yrkesroll går trots allt ut på att stödja förtroendevalda och hjälpa till att kommunicera det de tycker. Så allt vad jag tänker och tycker skriver jag inte om. Men jag har starka känslor för den svenska demokratiska socialismen och jag vill att den ska fungera mycket bättre än så här.

Glad är jag av naturen men glad åt tillståndet just nu är jag inte. Allt jag önskar är att det ska vara som det sägs, att kris betyder utveckling och att den utvecklingen leder framåt och till något bra.

Och bara så att ni vet. Jag tycker fortfarande att Mona Sahlin är den bäst lämpade att leda vårt parti. Jag tycker att hon är helt fantastisk, faktiskt.

Inga kommentarer: